FAQ

 • Μπορώ να στείλω SMS με ότι περιεχόμενο θέλω;

  Μπορείτε να στείλετε ότι SMS θέλετε με ότι αποστολέα θέλετε και ότι περιεχόμενο θέλετε αρκεί αυτά να μην εμπίπτουν στις κατηγορίες των επικίνδυνων, απειλητικών και phising SMS. Στην περίπτωση που ενημερωθούμε ή το σύστημα μας ανακαλύψει τέτοια SMS ο λογαριασμός απενεργοποιείται χωρίς καμιά ενημέρωση.

 • Μόλις μπήκα στο site σας και θέλω να στείλω κάποια SMS. Τι πρέπει να κάνω;

  Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στην υπηρεσία μας. Θα σας έρθει ένα απαντητικό email με τον κωδικό πρόσβασης σας. Ακολούθως να αγοράσετε κάποιο πακέτο μηνυμάτων σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Τέλος πρέπει να χρησιμοποιήσετε είτε την εφαρμογή SendSMS είτε την ιστοσελίδα sendsms.gr για να στείλετε τα sms που θέλετε εισάγοντας τα στοιχεία σας κατά την εγγραφή.

 • Είναι δυνατόν να αγοράσουμε λίγα SMS μηνύματα;

  Ο ελάχιστος αριθμός μηνυμάτων που μπορείτε να αγοράσετε είναι 1000 sms. Πάνω από τα 1000 sms μπορείτε να αγοράσετε όσα SMS θέλετε. Απλά ανάλογα με τον αριθμό των μηνυμάτων που θα αγοράσετε αλλάζει και το κόστος του κάθε SMS. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε την υπηρεσία μας πριν προβείτε στην αγορά κάποιου πακέτου μηνυμάτων θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στην υπηρεσία μας και κατόπιν να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε μερικά δοκιμαστικά sms ΔΩΡΕΑΝ!

 • Θέλω να αγοράσω ένα πακέτο μηνυμάτων, τι πρέπει να κάνω;

  Προς το παρόν υπάρχει μόνο ένας τρόπος αγοράς SMS και είναι με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας. Στην περίπτωση αυτή αφού γίνει η κατάθεση σας πρέπει να μας στείλετε κάποιο email για να μας ενημερώσετε για το ποσό και το όνομα χρήστη στο οποίο θα προστεθούν τα SMS και εμείς από την πλευρά μας θα επιβεβαιώσουμε μέσα σε λίγα λεπτά την κατάθεση σας και θα ενημερώσουμε το λογαριασμό σας.

 • Θέλω να στείλω πολλά SMS σε διαφορετικούς παραλήπτες, πως μπορώ να το κάνω;

  Υπάρχουν δύο τρόποι για να στείλετε μαζικά SMS. Πρώτα απ' όλα πρέπει να έχετε δημιουργήσει ένα λογαριασμό και να έχετε αγοράσει κάποιο αριθμό SMS.
  1) Μέσα από το περιβάλλον του δικτυακού μας τόπου SendSMS.gr. Αφού δημιουργήσετε λογαριασμό κάντε login για να μπείτε στην προσωπική σας περιοχή. Μέσα από εκεί μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες, να προσθέσετε και να διαγράψετε αριθμούς τηλεφώνων κ.λπ.
  2. Μέσω της εφαρμογής SendSMS που έχουμε δημιουργήσει ειδικά για τον σκοπό αυτό. Πηγαίνετε στην περιοχή των downloads και κατεβάστε την εφαρμογή SendSMS στον Η/Υ σας. Η εγκατάσταση και λειτουργία της εφαρμογής μας είναι ιδιαίτερα απλή. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 • Έστειλα ένα SMS, αλλά δεν το έλαβε ο παραλήπτης, γιατί;

  Υπάρχουν μερικοί πιθανοί λόγοι για την μη παραλαβή των μηνυμάτων που στείλατε.
  - Γράψατε λάθος το νούμερο του κινητού
  - Το νούμερο του κινητού δεν ισχύει πλέον
  - Το κινητό τηλέφωνο του παραλήπτη είναι κλειστό (και παραμένει κλειστό για πολλές ώρες)
  - Το κινητό τηλέφωνο του παραλήπτη είναι σε μέρος στο οποίο δεν έχει σήμα
  - Η μνήμη του τηλεφώνου του παραλήπτη είναι γεμάτη και δεν μπορεί να λάβει (αποθηκεύσει) άλλα μηνύματα
  - Πιθανόν λάθος ρυθμίσεις στη συσκευή του παραλήπτη όσον αφορά στο SMS κέντρο μηνυμάτων του.
  Εάν τίποτα από τα παραπάνω δεν συμβαίνει τότε πιθανόν να υπάρχει κάποιο πρόβλημα από την πλευρά του παροχεά.

 • Υποστηρίζουν τα SMS ελληνικούς χαρακτήρες;

  Η υπηρεσία μας υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες αλλά θα σας συνιστούσαμε να χρησιμοποιήσετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα, για την αποφυγή προβλημάτων συμβατότητας στην εμφάνιση πεζών χαρακτήρων σε κάποιες συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

 • Τι είναι ο αποστολέας;

  Ο αποστολεάς είναι ένα κείμενο μήκους 11 χαρακτήρων το οποίο περιέχει γράμματα ή αριθμούς και εμφανίζεται στο κινητό του παραλήπτη στη θέση του αποστολέα του μηνύματος αντί για κάποιον αριθμό όπως συμβαίνει με την αποστολή SMS μέσω κινητών. Είναι ένα από τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας αυτής δεδομένου ότι μπορείτε να ορίσετε σαν αποστολέα την επωνυμία της επιχείρησης σας.

 • Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρουμε επιβεβαίωση παράδοσης των μηνυμάτων που στείλαμε;

  Η υπηρεσία SendSMS παρέχει την δυνατότητα αναφοράς παράδοσης για κάθε μήνυμα SMS που στέλνετε. Ένα λογικό ποσοστό επιτυχίας στην παράδοση των μηνυμάτων σας είναι περίπου στο 90%. Το υπόλοιπο 10% συνήθως οφείλετε σε εσφαλμένα νούμερα κινητών τηλεφώνων ή σε νούμερα παραληπτών που δεν ισχύουν πλέον, ή σε αδυναμία του παρόχου κινητής τηλεφωνίας να αποστείλει το μήνυμα σε συγκεκριμένο παραλήπτη (είτε γιατί ο παραλήπτης έχει το κινητό του κλειστό για μεγάλο διάστημα ή δεν έχει σήμα).
  Να σημειωθεί ότι η αναφορά παράδοσης δεν είναι διαθέσιμη αμέσως μετά την αποστολή του μηνύματός σας. Ίσως χρειαστεί να περάσουν μερικές ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί η αναφορά για όλους τους αριθμούς κινητών που έχετε αποστείλει.